Nova zobna pasta v kateri je aloe vera glavna sestavina

Že nekaj časa opažam, da je aloe vera prisotna v veliko kozmetičnih produktov. Ker se tudi sama ukvarjam s proizvodnjo kozmetike, sem se odločila, da v svojo linijo vključim nov izdelek. Prebrala sem veliko o tem kako aloe vera pomaga pri zadrževanju vlage in vlaženju, saj vsebuje veliko vode. Sedaj moja kolekcija vsebuje:

  • Kreme za obraz
  • Losjone za telo
  • Šampone

Ker se aloe vera uporablja tudi za nego dlesni in ust, sem se odločila, da razvijem čisto naravno zobno pasto. Kontaktirala sem farmcevta s katerim sodelujem in ga vprašala za strokovno mnenje in pomoč pri izdelavi. Že naslednji dan mi je poslal infomacije in dovoljenja, tako da sem lahko jaz začela z oblikovanjem embalaže. Želela sem, da je aloe vera izpostaljena in lepo vidna. Odpravila sem se v cvetličarno kjer sem jo kupila, da bi jo lahko fotografirala.

Odrezala sem list in od blizu fotografirala gel, saj sem želela, da se ga vidi na emabalaži. Za tem se lotila izdelovanja grafik embalaže, katera je vsebovala ime produkta, večji napis aloe vera in seveda sestavine in ostale podatke. Dodala sem fotografijo lista in vse poslala v tisk. 

Čez nekaj tednov je aloe vera prispela v proizvodnjo in pričelo smo z izdelavo zobne paste. Nekaj časa smo testirali in, ko smo bili zadovoljni smo prvo poslali na analizo, da bi pridobili ustrezna dovoljenja za prodajo. Z izdelkom je bilo vse super, tako da smo zagnali stroje in začeli s proizvodnjo večjega števila zobnih past.

Ko sem videla, da vse poteka kot bi moralo, sem novo zobno pasto dodala na spletno trgovino. V opisu produkta sem poudarla, da je glavna sestavina aloe vera in še nekaj naravnih sestavin. Izdelek je bil primeren tudi za vegane in ni bil testiran na živalih. Zobna pasta je bila totalen hit, saj je bila razprodana v nekaj dneh.