Plise zavese so zelo moderna vrsta senčil

Pred nekaj časa smo se doma lotili naše renovacije notranjosti doma. Tako pa smo s to renovacijo želeli predvsem poskrbeti za do, da bi naš dom izgledal nekoliko bolj modern, saj je bilo vse skupaj že nekoliko zastarelo, ter nam zaradi tega naš dom ni bil več tako všeč, oziroma ni bil takšen, kot smo želeli, da bi bil. 

Plise zavese so zelo moderna vrsta senčil

Zato pa smo najprej poskrbeli za skoraj da vsak prostor znotraj našega doma, nato pa smo se še fokusirali na razne detajle. Eden izmed takšnih detajlov, na katere pa smo želeli vplivati, oziroma modernizirati, pa so bila naša okna, oziroma senčila na le teh. Tako pa smo do tedaj imeli na oknih rulete, katere pa so bile že zelo stare, tako da je to močno vplivalo na izgled celotnega doma. Zato pa smo se nato odločili za plise zavese, saj bi te dajale našim oknom veliko boljši izgled.

Plise zavese pa imajo veliko lepši in pa bolj modern izgled, tako da smo s tem res zelo dobro pripomogli k našemu želenemu modernemu izgledu. Poleg tega pa so imele plise zavese tudi vse funkcionalnosti, ki so jih imele rulete. To pa v temu smislu, da smo lahko še vedno v prostorih naredili popolno temo, če smo želeli skozi dan imeti kakšen popoldanski počitek, kar pa je prišlo še kako prav.

Nato pa so bile tudi plise zavese zelo uporabne za to, da smo lahko deloma zakrili nekaj svetlobe, kadar je bilo zunaj zelo močno sonce, ter bi nas lahko že malo motilo, kar pa je bila prednost pred ruletami, ki smo jih imeli prej.

No tako pa je to predstavljalo zadnji nakup, ki smo ga opravili, da smo modernizirali in renovirali naš dom. Sedaj pa nam je naš dom tudi veliko bolj všeč, saj ima ta modern izgled, ki smo ga želeli.