Sprejem na delovno mesto pri rent a car podjetju

Pred dobrim letom sem zasledil oglas za delovno mesto vzdrževalca vozil ter skrbnika za stranke pri znanem rent a car podjetju. Prijavil sem se brez večjih pričakovanj, saj so bili pogoji, ki so bili navedeni v razpisu, precej zahtevni. Pri rent a car podjetju so iskali osebo z najmanj srednješolsko izobrazbo, izkušnjami pri delu s strankami ter predvsem poznavanjem avtomobilov. Na razpis se je prijavilo dvajset kandidatov. Z vsakim so opravili razgovor. Po prvem razgovoru sem prišel v ožji krog. Sledil je praktični preizkus dela s stranko. Potrebno je bilo ustrezno preveriti in pripraviti avtomobil, ga oddati stranki in ob tem izpolniti vso potrebno dokumentacijo.

Lahko se pohvalim, da mi je dana naloga stekla kot po maslu. Bodoči delodajalec je bil navdušen nad mojim pristopom. Še zlasti je pohvalil mojo zavzetost in prijazen pristop do stranke z ustrezno komunikacijo. Tudi nad izpolnjevanjem vse potrebne dokumentacije ni imel nobenih pripomb. Po uspešno opravljenem praktičnem preizkusu znanja sem bil sprejet v kolektiv rent a car podjetja. Po enem letu dela pri njih lahko povem, da sem zelo zadovoljen z delom pa tudi s plačilom. Veseli me, da zna delodajalec nagraditi nadpovprečno zavzetost in uspešnost pri delu. Tudi odnosi med zaposlenimi v kolektivu so na zavidljivi ravni. Z nekaterimi sem se v tem času tudi spoprijateljil.

Moram povedati, da se večkrat zgodi, da moram delati preko rednega delovnega časa ter tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, kar pa me zaenkrat ne moti. Za vsako opravljeno naduro dobim ustrezno plačilo. Moja odločitev, da se zaposlim pri rent a car podjetju, se je izkazala za eno boljših v mojem življenju. Želim si, da bi lahko delal v tem prijetnem kolektivu še mnogo let. Veselim se tudi možnosti napredovanja, ki so v našem rent a car podjetju zelo perspektivne.